DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

EŞKİNAT’IN İZLERİNİ SİLİYOR!

ABONE OL
21 Nisan 2019 18:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilen yerel seçimler ile yeni kurulan Tekirdağ Merkez’in adı Süleymanpaşa’da olmuştu. 30 Mart seçimleri ile halk yeni kurulan belediye’ye belediye başkanı olarak Cumhuriyet Halk Partisi adayı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat belediye başkanı seçmişti.

Görev süresi boyunca sürekli eleştirilen Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat 31 Mart 2019 seçimlerini kaybetmiş ve yerine Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Cüneyt Yüksel belediye başkanı seçilmişti.

İYİ BAŞLAMIŞTI!

Göreve gelmeden önce projeleri ile göz dolduran Yüksel’in, Süleymanpaşa Belediyesi Nisan ayı oturumundaki ilk meclis toplantısında projelerine yönelik karları meclise getirmesi ve onaylanmasını sağlaması halkın gözünde tam puan almasını sağlamıştı.

EŞKİNAT’IN İZLERİNİ SİLİYOR!

Sosyal medya üzerinden editörlerimize ulaşan bir vatandaş suleymanpasa.bel.tr adresindeki 5 yılda yazılan eski haberlere ulaşamadığını ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin video yayınlamak için oluşturduğu “Süleymanpaşa TV” kanalının hem Facebook hem Youtube sosyal medya hesaplarında yer alan yüzlerce video’nun silindiğini iddia etti.

EŞKİNAT NE DEMİŞTİ?

31 Mart 2019 yerel seçimlerini kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi adayı Eczacı Mehmet Ekrem Eşkinat görevde olduğu sürede defalarca belediyenin dijital hafızası oluşturdukları için bu tür markaları yarattıklarını dile getirmişti.

VATANDAŞ KIZGIN!

Sosyal medyadan editörlerimize ulaşan vatandaşımız Tekirdağ Belediyesi’nin büyükşehir olması ile eski haberlerin silinmediği ayrı sekme altında yayınlanmaya devam ettiği belirterek, bunun kent hafızası ve kimliği adına çalışma yapan kişilere araştırma kaynağı olduğunu söyledi. Sözlerinin devamında önceki belediye başkanın’ın “halkın hafızası 21 gündür” sözüne en güzel yanıtı sandıkta verdiğini hatırlatarak, bu tür silme girişimlerinin halk nezdinde seçilen belediye başkanının imajını olumsuz etkileyeceğini vurgulayarak yorumunu dile getirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.