DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ersoy:”Balkanlar Kadar Taş Düşsün Başına”

ABONE OL
28 Kasım 2017 13:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aydın Ersoy, Rasim Ozan Kütahyalı´nın Beyaz TV Ekranlarında Boşnaklara ettiği laf üzerine basın açıklaması yaparak Kütahyalı´yı sert bir dille kınadı.
 

 
Tekirdağ Balkan Türkleri Dernek Başkanı Aydın Ersoy, Rasim Ozan Kütahyalı´nın Beyaz TV Ekranlarında Boşnaklara ettiği laf üzerine basın açıklaması yaparak Kütahyalı´yı sert bir dille kınadı. Ersoy açıklamasında ”Balkan Coğrafyasında yaşayan soydaşlarımıza her kim olursa olsun dil uzatırsa öfkemizden nasibini alacaktır” Dedi.
Milli Mücadele yıllarında Atatürk gibi bir dehayı bünyesinden çıkaran Balkan coğrafyasının bel altı muhabbetlerle örneklendiriliyor olması Türk Milletini ve camiamızı derinden yaralamıştır diyen Başkan Ersoy açıklamasında: ”Boşnak kardeşlerimizin kaderi bizim kaderimiz ile birdir. Acılıları acılarımız, mutlulukları mutluğumuz olmuştur. Evlad-ı Fatihan´ın en sadık topluluğu olarak tarihimizde müstesna bir yere sahiptirler. Bosna Hersek lafını her duyduğumuzda acı ve hüzün bedenimizi kaplar, hafızamızdan silinmeyecek acılar katliamlar ve zulümler Boşnak kardeşlerimize reva görülmüştür. Bizim en hassas yerimiz, kalbimizin en kırılgan noktasıdır.” ifadelerini kullandı.
ŞEREF VE HAYSİYETTEN NASİBİNİ ALMAMIŞ !
Tekirdağ Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aydın Ersoy; ”Hal böyle iken Rasim Ozan Kütahyalı isimli şahıs ağzımıza dahi almaya utanacağımız çirkinlikte bir laf etmiş, camiamızı derinden yaralamıştır. Geçmişi kara lekelerle dolu, şeref ve haysiyetten nasibini almamış ucuz kahramanlık peşinde koşan bu kişi haddini fazlasıyla aşmıştır.  Balkan Coğrafyasında yaşayan soydaşlarımıza her kim olursa olsun dil uzatırsa öfkemizden nasibini alacaktır. Camiamız adına bu şahsı şiddetle kınıyor, tarihi şanla şerefle dolu Balkan coğrafyamızın bir daha bu tip çirkinliklere alet edilmemesini arzuluyorum. ” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Kaynak : Ajans Tekirdağ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.