DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞA

ABONE OL
1 Şubat 2017 00:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Prestij caddesi” nde bozulan asfaltlardan sonra yayalar için ayrılan kaldırımların üzeri adeta otopark haline dönüştü. Tekirdağ’ın yeni adı ile “Süleymanpaşa” ilçesinde bir çok sokak ve kaldırımların bilinçsizce park alanlarına dönmeye devam ediyor. Örneklerden birkaçı Yavuz mahallesi ve Ertuğrul mahallesinin ara sokaklarında tamamen otopark alanına dönüşmesi ile “Prestij Caddesi” nden kaçan yaya ve engelli vatandaşların ara sokaklarda ki yaşam savaşı adeta “Survivor” a taş çıkartacak cinste. Kaldırımların üzerini ücretsiz otopark olarak kullanan araç sahipleri engelli ve yayaların hayatını tehlikeye atmakla kalmıyor, Prestij caddesiyle beraber tek yöne çevrilen şehir trafiği belediye otobüslerinin mahalle arasından geçmesine neden olmasıyla vatandaşların sorunları çözmek için “illa bir vatandaşımızın hayatını yitirmesine sebep olacaklar” şeklinde şikayetlerini dile getiriyorlar.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın seçim sloganlarından biri olan ”ENGELSİZ SÜLEYMANPAŞA” sında Ertuğrul Mahallesinde ki ek hizmet binasında bulunan ”Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü” nün hizmet verdiği bina önünün halkla ilişkiler adına park alanı olarak ayrılacak şekilde trafik dubaları konularak lafla değil icraatla ayrılması vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

Bir de örnek olacaklar…   

Resmi plakalı belediye ve kurumların yaya ve engelli vatandaşlar için ayrılan yaya kaldırımlarına park ettiğini gören vatandaşlar kendi araçlarına gelince ” Ali Kıran Baş Kesen ” olmaktan geri kalmıyorlar bir de örnek olacaklar şeklinde şikayetlerini dile getirdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.