DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DÜNYA HELAL ZİRVESİ’NE TEKİRDAĞLI JÜRİ

ABONE OL
5 Aralık 2022 16:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksek Okulu Öğretim Elemanları ‘Dünya Helal Zirvesi’nde jüri üyesi olarak görev aldılar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Dünya Helal Zirvesi’nde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini temsilen Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Sinem Akman ve Öğr. Gör. Furkan Burak Jüri Üyesi olarak görev yaptı.

TEKİRDAĞ’I BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Zirve, “Sürdürülebilir Ticaret İçin Helal Endüstrisini Her Yönüyle Keşfedin” teması altında İstanbul Fuar Merkezi / Yeşilköy’de organize edilirken İslami Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT), İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC) iş birliği ile başta Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı olmak üzere, ilgili Bakanlık ve kurumların katkı ve destekleriyle 8.’si düzenlendi.

‘Dünya Helal Zirvesi’, her yıl 90’ı aşkın ülkeden önde gelen akademisyenleri, araştırmacıları, paydaşları ve iş adamlarını helal endüstrisinin öncüleri ve politika yapıcıları ile bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Dünya Helal Zirvesi ile eş zamanlı gerçekleşen Dünya Aşçılar Şampiyonası kapsamında düzenlenen yemek yarışmalarında Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğretim Elemanları Öğr. Gör. Sinem Akman ve Öğr. Gör. Furkan Burak Jüri Üyesi olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesini zirvede başarıyla temsil ettiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.