DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DEVLET BAHÇELİ: “İŞTE TEKİRDAĞ İŞTE VATAN SEVDASI”

ABONE OL
7 Şubat 2023 16:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Aziz Milletim Sıra Sende” adını verdiği mitingde MHP’ye gönül vermiş Tekirdağlı partililer ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı ve çevre illerden gelen partililer de destek verdi.

Soğuk havaya rağmen binlerce MHP’linin doldurduğu alanda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasına Tekirdağ ile ilgili başlarken şunları söyledi:

BAHÇELİ: “GÖRMEYEN KEM GÖZLER BURADAKİ COŞKUYU GÖRSÜN”

“Böylesi heyecan dolu muhteşem bir tabloyla karşılaşmaktan gurur ve memnuniyet duyuyorum. Maşallah Tekirdağ çağlayıp coşmuş, neredeyse A’dan Z’ye Cumhuriyet Meydanı’nda buluşmuş. Görmeyen kem gözler buradaki coşkuyu görsün. Pas tutmuş kulaklar Tekirdağ’ın kararlı mesajını duysun. Aziz Milletim Sıra Sende. Tekirdağ Sıra Sende. Tekirdağlı kardeşlerimi hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir farklılık gözetmeden hasretle, muhabbetle kucaklıyorum. Çerkezköy’den Çorlu’ya, Ergene’den Hayrabolu’ya, Kapaklı’dan Malkara’ya Marmaraereğlisi’nden Muratlı’ya, Saray’dan Süleymanpaşa Şarköy’den kent merkezine kadar Tekirdağ’da hayat mücadelesi veren tüm vatandaşlarımı selamların en güzeliyle selamlıyorum.”

 “İŞTE TEKİRDAĞ, İŞTE VATAN SEVDASI”

‘Kan ile kılıçtır görünen bayrağımızda, can korkusu gezmez ovamızda, dağımızda’ diyen merhum vatan şairimiz Namık Kemal’i rahmetle yad ediyorum. Yine Namık Kemal’in ‘Top patlasın ateşleri etrafa saçılsın, cennet kapısı can veren ihvana açılsın.’ haykırışıyla Tekirdağ’a geldik. Sizlerin huzuruna çıktık. Şimdi hepinize soruyorum. Gürbüz sesinizi bu vesileyle duymak ve yedi düvele duyurmak istiyorum. 14 Mayıs 2023 seçimleri münasebetiyle sandığa gidiyor muyuz? Türkiye’nin ve Türk Milletinin tarafında duruyor muyuz? Yaklaşık 1 asır evvel balkan dağlarında dolaşan ve silahlarından Türk kanı damlayan çeteler gibi çevremizde dolaşan zalimlere karşı saf saf toplanıp hep birlikte direniyor muyuz? İşte Tekirdağ, işte vatan sevdası. Size de bu yakışırdı. Niyazım o dur ki azınız çok, eksiğiniz tamam olsun.

MHP TEKİRDAĞ TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

‘Aziz Milletim sıra sende’ temasıyla düzenlediğimiz açık hava toplantımızın hazırlık aşamasında emeği ve desteği bulunan Tekirdağ İl Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza, fazilet ve feragat timsali tüm dava arkadaşlarımıza huzurlarınızda yürekten teşekkür ediyorum. Hepinize hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. “

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasının devamında ulusal gündem ve seçim çalışmalarını değerlendirirken Millet İttifakı hakkında açıklamalarda bulundu.

“BİZE MİLLETİMİZİN BİZE TEKİRDAĞ’IN SEVGİSİ YETERLİDİR”

Bahçeli; “Sandık New York’ta kurulmayacak. Sayım Brüksel’de yapılmayacak. Zalimler hükmü aziz millete sökmeyecek. Bunlar teslim bayrağı çekmiş siyaset acizleridir. Hiçbir milli konu umurlarında değildir. Bunlar batıdan aferin bekleyen Türkiye karşıtları, aleyhtarlarıdır. Bunlar aferini Batı’dan beklesin bize milletimiz bize Tekirdağ’ın sevgisi yeterlidir.”

Kaynak: Tekirdağ Canlı Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.