DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CUMHURİYETİMİZİN 99. YAŞINI KUTLADIK

ABONE OL
31 Ekim 2022 13:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 99. yılı törenleri Tekirdağ Tarihi Valilik Binası önünde dün düzenlenen çelenk töreninin ardından bugün gerçekleşen Tebrikat ve Tekirdağ Sahil Orduevi önünde organize edilen kutlama töreni ile devam etti.

TEBRİKAT TÖRENİ YAPILDI

Tekirdağ Valiliği’nde gerçekleştirilen programda Tekirdağ İl Protokolü Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın bayramını kutlarken tebrikat töreninin ardından hep birlikte sahil orduevi önüne geçildi.Kutlama törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

GEÇİŞ TÖRENİ BÜYÜLEDİ

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Tekirdağ Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez’in halkı selamlaması ile başlayan programda hep bir ağızdan İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti.Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın konuşması, Cumhuriyet şiirlerinin okunması, 29 Ekim Cumhuriyet Yarışması ödül töreni, tiyatro ve drama gösterilerinin sergilenmesi, halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından geçiş törenine gerçekleştirildi. Geçiş töreninde yapılan özel hazırlık ve şovlar vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.