DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Çorlu’nun Trafik Tabelaları Bile Güldürüyor

ABONE OL
30 Ocak 2017 01:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu’da Trafik Tabelası Güldürüyor

Çorlu’da Şeyhsinan Mahallesi Cezzar Mustafa Ersin İlkokulu karşısında bulunan trafik levhası işaretlerini gören Çorlulular ilk bakışta şaşkınlıklarını gizleyemiyor ve ardından görenlerde tebessüm bırakmayı başarıyor.
Süleymanpaşa Haber olarak bu trafik tabelalarının montajını yapan arkadaşı tebrik ediyoruz. 🙂
Yol üzerinde bulunan “Okul Geçidi” ve “Dikkat” tabelaları ters bir şekilde cadde üzerinde dururken vatandaşlar bu durumu hayretlerle için de ve gülerek izliyor.

Çorluda Ters Trafik Tabelası Güldürüyor

Çorlu Cezzar Mustafa Ersin İlkokulu karşısında ki trafik tabelalarını gören vatandaşlar “Çorlu’da sonunda bunu da gördük” diyor.
Kılıç sokak üzerinde ki “Okul Geçidi” ve “Dikkat” tabelaları ters bir şekilde cadde üzerinde dururken vatandaşlar trafik tabelalarını bu şekilde yol üzerine koyanların zekalarından şüphe ettiklerini söylüyorlar.
Araç sürücüleri Şeyhsinan Mahallesi Kılıç Sokak üzerinde ters bir şekilde monte edilmiş olarak bulunan bu trafik levhalarının yetkililer tarafından düzeltilmesi gerektiğini belirtti. – Çorluda ters trafik tabelası haberi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.