DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP’den Seçim Değerlendirmesi

ABONE OL
26 Nisan 2019 17:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Parti Süleymanpaşa İlçe Yönetim Örgütü 31 Mart Yerel seçimlerini değerlendirme toplantısı düzenledi

Süleymanpaşa İlçe Örgütü adına basın açıklamasını Süleymanpaşa İlçe Başkanı İsmail Öztürk yaptı. Başkan İsmail Öztürk açıklamasında, ”Buradan ilk olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı şiddetle nefretle kınıyoruz. Özellikle linç kültürünü ayakta tutmaya çalışan, yumruk atan kişiyi kahramanlaştıran kişiler bizi utandırıyor. Bu kişiler insanlıktan nasibini almamıştır. Süleymanpaşayı kaybettik. Saygı gösteriyoruz. AK Parti belediyesi çalışmalarına başladı. Cüneyt Yüksel şuanda belediye başkanı. Her şey elinde. Her şeyi ortaya koyabilir. Geleni gideni çıksın açıklasın. ” dedi.

 €˜Seçimden önce 12 ilçeyi alacağız’ diyen CHP’nin 4 ilçeyi kaybetmesiyle ilgili soruya cevap veren Süleymanpaşa İlçe Başkanı İsmail Öztürk, ”Seçim sonuçlarıyla ilgili bir değerlendirme yapılıyor. Hiçbir siyasetçi ben şurayı kaybedeceğim demez. Her yeri kazanacağım diye yola çıkar. Faik Öztrak’ta bu yüzden tüm ilçelerde yüzde 55’in üstündeyiz dedi. Onlar adına konuşmam yanlış olur. Hiç kimse istifa etmeyecek. Kişiler üzerinden siyaset yapmak, suçlu aramak yanlıştır. Bütün boyutlarıyla değerlendirilmesi gerekiyor. Seçimde 4 ilçeyi kaybettik. Burada suçlu aramak yanlıştır” dedi.

Kaynak: pashaport.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.