DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP TEKİRDAĞ’DA 4 ARALIK’TA SEÇİME GİDİYOR

ABONE OL
17 Kasım 2022 16:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı’nda 19 yönetim kurulu üyesinin istifası ve ardından Şener Zeynel Saygın’ın yönetimindeki il başkanlığının düşmesi ile başlayan süreçte Mehmet Nuri Saygun önderliğinde göreve gelen kayyum ekibi seçim takvimini belirledi.

SEÇİM 4 ARALIK 2020 PAZAR GÜNÜ OLACAK

Mehmet Nuri Saygun, Recep Palabıyık, Aydın Kurban, Mehmet Ali Işıkgör, Özcan Doğan, Melih Foçalıgil ve Kudret Bulut’tan oluşan Cumhuriyet Halk Partisi Geçici Tekirdağ İl Yönetim Kurulu seçimlerin 4 Aralık 2022 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Süleymanpaşa ilçesinde bulunan 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek seçimlerde ilk toplantı 11.00 ikinci toplantı ise 14.30’da gerçekleştirilecek.

ŞU AN ADAY OLMASI BEKLENEN 2 İSİM VAR

4 Aralıkta yapılacak Tekirdağ Olağan Üstü İl Kongresi öncesinde Tekirdağ İl Başkanlığı için Tekirdağ’ın sevilen iş adamı Volkan Nallar’ın adaylığını açıklaması beklenirken bir diğer adayın ise bir dönem CHP Tekirdağ İl Başkanlığı yapmış olan Recep Ökten olması bekleniyor.

ADAYLIK İÇİN KULİS ÇALIŞMALARI HIZLANDI

Tekirdağ Olağan Üstü İl Kongresi yaklaştıkça kulislerin de hareketlendiği dikkatlerden kaçmazken farklı isimlerin de adaylık için delegelerini yokladıkları ve alacakları desteğe göre adım atacakları bilgisi ortalıkta dolaşıyor.

SAYGUN’DAN SEÇİM GARANTİSİ

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi Geçici Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun daha önce yaptığı açıklamasında seçim takvimini de belirtirken;  “45 gün içerisinde olağan il kongresinin yapılması gerekiyor. Görevimiz delege listelerini hazırlamak ve seçim kuruluna sunmak akabinde onay gelmesini beklemek, emniyet tedbirleri açısından valiliğe bildirimde de bulunmamız gerekiyor, ilçe seçim kurulunun onaylamış oldukları listeleri parti binasında askıya çıkaracağız ve kesinleştireceğiz, gündemi hazırlayacağız ve bunlar da bittikten sonra seçime gireceğiz. Bu yedi kişiden biri çıkacak o güne kadar ne yaptığımız anlatacak. Adaylar çıkıp kendilerini tanıtacaklar, onların dışında bir konuşma olmayacak ve mevcut 600+10 delegeyle seçimler gerçekleşecek. Çıkacak olan adaylar kim olurlarsa olsunlar hiçbir tanesi bu kurul yüzünden mağdur edilmez.” ifadelerini kullanmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.