DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP İlçe Gençlik Kolları için En Büyük Aday Mutlu Çınar

ABONE OL
20 Kasım 2017 18:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Süleymanpaşa Gençlik Kolları için En Büyük Aday Mutlu Çınar

94 Yıllık Dev Çınarın Gençlik Kollarına En Büyük Aday Mutlu Çınar
Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları’nda seçim heyecanı başladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak seçim öncesi adaylık ilanları başlarken Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.
ÇINAR: ”İLK HEDEFİM CUMHURİYET HALK PARTİSİ SÜLEYMANPAŞA GENÇLİK KOLLARINA 2014 RUHUNU GERİ GETİRMEK”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ ve tüm ilçelerinde tüm belediye başkanlıklarını kazandığı 2014 yerel seçimlerinde aktif olarak Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yapan Mutlu Çınar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarı ile ayrıldığı tüm seçimlerde etkin görev alırken örgütü seçime götürecek ekibin başında olarak Süleymanpaşa’da CHP bayrağını zirveye çıkaracağını söyledi. Çınar; ”2012 yılında aktif olarak dahil olduğum Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir çok görevi başarıyla tamamladım. Bunların en büyüğü de 2014 yılında Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı yaptığım dönemdeki yerel seçimlerde hem ilçemiz Süleymanpaşa hem de Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde CHP’yi zafere taşımak oldu. İlk hedefim Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik kollarına 2014 ruhunu geri getirmek olacak.” dedi.
”NE KADAR ÇOK, NE KADAR GÜÇLÜ BİR BİRLİK OLURSAK BU KALE O KADAR SAÄžLAM KALARAK SONSUZLUÄžA ULAŞIR”
Trakya’nın Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesi olduğunu vurgulayan ancak göçler ve çeşitli karalamalarla bunu değiştirmeye çalışanlara karşı etkili mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Çınar; ”Şehirlerimiz göç alarak yapısı değiştirilmeye çalışıyor. Aynı zamanda gerek belediyelerimiz gerekse örgütlerimize yapılan çeşitli karalamalarla partimize zarar verilmek isteniyor. Ancak unutulmasın ki Trakya Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalesidir. Bizler birlik olarak bu kaleyi korumak zorundayız. İşte o kalenin kapısında ki muhafızlar biz gençleriz. Ne kadar çok, ne kadar güçlü bir birlik olursak bu kale o kadar sağlam kalarak sonsuzluğa ulaşır. Ben ve yönetimim bunu sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.
”CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ ÖNÜMÜZDEKİ HEM YEREL HEM DE GENEL SEÇİMDE ZİRVEYE TAŞIMAK AMACINDAYIZ”
Oldukça deneyimli bir ekiple yönetime talip olduklarını ifade eden Mutlu Çınar; ”Ekip arkadaşlarımın hepsi daha önce Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yada çeşitli sivil toplum kuruluşlarında başarılı görevler yapmış deneyim kazanmış kişiler. Deneyimlerimizi bir araya getirip Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda Cumhuriyet Halk Partisi’ni önümüzdeki hem yerel hem de genel seçimde zirveye taşımak amacındayız.” şeklinde konuştu.
”YAPACAÄžIMIZ TÜM ÇALIŞMALARDA 5-10 KİŞİ DEÄžİL YÜZLERCE GENÇ BİR ARADA CUMHURİYET HALK PARTİSİ BAYRAÄžI ALTINDA HİZMET EDİYOR OLACAK”
Gençlik örgütlerinde yapılan çalışmaların sınırlı sayıda genç ile yapılmasına karşı olduklarının altını çizen Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Mutlu Çınar; ”Örgütlerimizde son yıllarda yapılan çalışmalar maalesef 5-10 kişilik bir ekiple yapılıyor. Biz buna karşıyız ve bu sistemi değiştirmekte de iddialıyız. Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Gençlik Kolları bütün ilçe gençlerini kapsayacak. Yapacağımız tüm çalışmalarda 5-10 kişi değil yüzlerce genç bir arada Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı altında hizmet ediyor olacak.” açıklamasında bulundu.
”ÇÜNKÜ 94 YILLIK DEV ÇINARIN GERÇEK FİLİZLERİ ONLAR”
Gençlere yönelik planlarını açıklamaya devam eden Mutlu Çınar; ”Cumhuriyet Halk Partisi’nin liselerde etkin bir yapılanması var. Lise öğrencisi genç arkadaşlarımız Halk Lis adı altında bir araya gelip ülkenin geleceği için yapabileceklerini tartışıyorlar. Nasıl bu ülke için yararlı bir birey olurum sorusunun yanıtını arıyorlar. Bu genç yapılanmayı sağlamlaştırmamız lazım. Çünkü 94 yıllık dev çınarın gerçek filizleri onlar.” sözlerini kullandı.
”KAÄžIDA ATILMIŞ BİR İMZA İLE ÜYELİK DEÄžİL, EMEK İLE MÜCADELE İLE GENÇLİÄžİN SESİNİ DUYURUP PARTİMİZİN GELECEÄžİNİN EMİN ELLERDE OLDUÄžUNU GÖSTERMEK BİZİM TEK GAYEMİZ”
Büyük bir bölümü Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde okuyan üniversiteli öğrenciler için de çalışmalar hazırladıklarını belirten Çınar; ”Biz Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa örgütü olarak hem üye sayımızı arttırıp hem de o üyelerin aktif olmasını sağlamamız gerekiyor. Namık Kemal Üniversitesi’nde eğitim görmek için şehrimize gelen binlerce öğrenci arkadaşımız var. Onları da örgütlenmemiz içine alıp daha geniş kitlelere ulaşarak daha büyük hizmetler yapacağız. Kağıda atılmış bir imza ile üyelik değil, emek ile mücadele ile gençliğin sesini duyurup partimizin geleceğinin emin ellerde olduğunu göstermek bizim tek gayemiz.” dedi.
”TÜM PARTİLİ ARKADAŞLARIN OYLARINA TALİBİM”
Süleymanpaşa Gençlik Kolları Başkan Adayı Mutlu Çınar; ”Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gidip ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa Gençlik Örgütü’nü geleceğe taşıyacağız. Önümüzdeki günlerde gerçekleşmesini beklediğimiz seçimlerde demokrasinin olmazsa olmazı sandık başına gidecek tüm partili arkadaşların oyuna talibim. Gençliğe yol verin iktidara gidelim.” ifadelerini kullandı.
MUTLU ÇINAR KİMDİR?
Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenci olan Mutlu Çınar,2012 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Gençlik Örgütüne üye oldu. Aynı yıl CHP Tekirdağ Merkez İlçe Gençlik Örgütü yönetiminde ”Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevi ile Cumhuriyet Halk Partisi Namık Kemal Üniversitesi örgütlenme sorumlusu seçildi. 2012 -2015 yılları arasında gerçekleştirilen genel seçimler, yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde parti içinde aktif görev aldı. 2014 yılında kurulan Süleymanpaşa Kent Konseyi içerisinde oluşturulan Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi oluşumunda da yer alan Mutlu Çınar, gerçekleşen seçimlerden zaferle ayrılıp Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı görevine geldi. Halen Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı görevine devam Mutlu Çınar, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından söz ettiriyor.

FOTOÄžRAFLAR İLE MUTLU ÇINAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.