DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP SÜLEYMANPAŞA DANIŞMA TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİ

ABONE OL
13 Ekim 2016 18:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP SÜLEYMANPAŞA DANIŞMA TOPLANTISI SONUÇ BİLDİRGESİ – Ekim 2016

CHP  Süleymanpaşa İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen , “Yerel Yönetim Performansı ” konulu Danışma toplantısı Milletvekillerimiz  Sn.Faik Öztrak ve Sn.Emre Köprülü, İl Başkanımız Sn.Recep Ökten,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Kadir Albayrak,Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Sn.Ekrem Eşkinat,Çorlu Belediye Başkanı Sn.Ünal Baysan,Muratlı Belediye Başkanı

Sn.Nebi Tepe,Çorlu,Ergene,Kapaklı,Şarköy,Marmaraereğlisi,Muratlı ilçe başkanları,kadın kolları, gençlik kolları ve Altı yüzü aşkın partilimizin katılımıyla yapılmıştır.

 

Danışma toplantıları parti örgütlerinin ,üye ve yöneticileri ile bir araya gelerek aile içi işlerini büyük bir açıklıkla konuştuğu ve değerlendirdiği , her partilinin söz alabildiği, partiiçi demokrasinin en güzel şekliyle yaşandığı toplantılardır.

 

Yüksek katılımla yapılan ve başından sonuna kadar büyük bir kardeşlik ve beraberlik havasında geçen bu toplantıdan CHP çok daha güçlü çıkmıştır.

 

Alkışlarla sona eren bu demokrasi şölenine katılımları için en başta partimizin gerçek sahibi CHP’lilere ,gece gündüz demeden çalışan milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza ve İl ve İlçe örgütümüze teşekkür ediyoruz.

 

CHP yerel yönetimleri performanslarını partililerinin ve HALK’ın desteği ile artıracaklar ve çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne taşıyacaklardır. Örgütümüz bu yolda hiçbir destek ve fedakarlıktan kaçınmayacaktır.

En kısa zamanda , “CHP Örgüt Performansı”  konulu bir danışma toplantısı daha yaparak. CHP lilerin partimizin yönetimine katılımlarını artırmak ve tabana yaymaya kararlıyız.  Partililerimizden gelen tüm talepleri en üst düzeyde gündeme aldığımızı, yanlış ve eksiklerimizi düzeltmek için azami çaba göstereceğimizi, CHP ’nin kapılarının tüm halkımıza açık olduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz.

İlker Yağcıoğlu

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.