DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP SÖZCÜSÜ ÖZTRAK: “DAHA HÜKÜMETE GELMEDEN HAKSIZLIKLARI GİDERMEYE BAŞLADIK”

ABONE OL
2 Ocak 2023 15:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Sözcüsü Öztrak, EYT’lilerin örgütlü mücadelesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ısrarlı takibiyle, Hükümetin EYT konusunda adım atmak zorunda kaldığını belirterek, “Seçimi kaybedeceğini anlayan, milletin haline çözüm üretemeyen Saray, sonunda havlu attı. Artık şu bir vakadır. Cumhuriyet Halk Partisi, daha hükümete gelmeden, devlete nefes olmaya, haksızlığı, hukuksuzluğu gidermeye başlamıştır” dedi.

Tükenmişlik sendromundan mustarip Saray Hükümetinin, artık beyin ölümünün gerçekleştiğini söyleyen Öztrak, “Bu Hükümet; Sayın Genel Başkanımızdan sufle almadan; adım atamaz hale gelmiştir. Bugün bu ülkede; emekliye iki ikramiye veriliyorsa, elektrikte TRT payı kaldırıldıysa, temel gıda ürünlerinde KDV düşürüldüyse, 3600 ek gösterge sorunu tamamen olmasa da hallolduysa, elektrikte kademeli tarifeye geçildiyse, elektrikte yine indirimli tarifenin kilovatsaat sınırı yükseltildiyse, taşeronda kadro meselesi hal yoluna girdiyse, KYK borçlarının faizlerinin silinmesine karar verildiyse ve en sonunda EYT meselesi hallolduysa, bunlar Sayın Genel Başkanımız sayesinde oldu. Toplumu bir nebze rahatlatan bu icraatları, daha hükümet olmadan yaptık. Bir de hükümet olduğumuzda, yapacaklarımızı bir düşünün” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.