DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CHP HEYETİ TEKİRDAĞ’A GELEN DEPREMZEDE VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

ABONE OL
1 Mart 2023 14:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, CHP Süleymanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Çıtlak Başbuğ ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan CHP heyeti afet bölgesinden Tekirdağ’a gelen depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN YANINDA OLDULAR

Ziyaretlerine Tekirdağ Şehir Hastanesi’nde tedavilerine devam edilen depremzedeler ile başlayan CHP Heyeti, Barbaros, Topağaç ve Çınarlı Mahallelerine yerleşen depremzede vatandaşların yeni evlerinde misafirleri oldular.

TAŞMERDİVENLİ: “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Depremzede vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen CHP Heyeti adına konuşan CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli; “Yaşanan depremi ve sonrasında yaşananları unutmak çok zor. İçinde çok büyük acılar barındırıyor. Ancak artık ayağa kalkma vakti. Yaralarımızı hep birlikte saracağız. İlk andan beri depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk. Yaralarımızı sarana kadar da hep yanında olmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: Tekirdağ Canlı Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.