DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ÇERKEZKÖY’DE 596 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

ABONE OL
29 Ağustos 2022 12:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni bu yıl Kuşbahçe Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirildi. Sünnet olan 596 çocuk animasyon ve Zumba etkinlikleri ile gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında bu yıl 596 çocuğun sünnetlerinin uzman ekipler tarafından hijyenik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet işlemlerinin ardından tüm çocuklarımıza sünnet kıyafetleri dağıtıldı. 28 Ağustos Pazar günü de sünnet olan çocuklarımız için Kuşbahçe Etkinlik Alanı’nda ailelerinin de katılımı ile Sünnet Şölenimizi gerçekleştirdik “dedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sünnet olan yavrularımızı ve ailelerini Kuşbahçe Etkinlik Alanımıza servislerle getirerek burada sünnet hediyelerini verdik. Çeşitli animasyon ve palyaço gösterileri ile renklenen şenliğimizde çocuklarımız gönüllerince eğlenme imkanı buldu. Etkinlik alanımızda düzenlediğimiz Uçurtma Şenliğimize da katılan çocuklarımız uçurtmalarını gökyüzüne salarak, unutamayacakları bir gün geçirdiler. Çocuklarımız ayrıca Zumba etkinliğimizde de müzik eşliğinde dans ederek eğlendiler” diye konuştu.

BAŞARILI BİR GELECEK DİLİYORUM Sünnet Şöleni kapsamında sünnetleri gerçekleştirilen 596 çocuğu bir kez daha tebrik eden ve bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen  Akay, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Belediyemiz tarafından ücretsiz sünnetleri gerçekleştirilen 596 yavrumuzu bir kez daha tebrik ediyor, aileleri ve sevdikleri ile birlikte başarılı bir gelecek diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.