DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

CENGİZ GÜNAY: “İŞ DÜNYASINDA KONUT SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR”

ABONE OL
17 Şubat 2023 15:26
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan “İş Dünyası Konut Seferberliği” kampanyasına ilişkin Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay yaptığı açıklamada; “Ticaret Bakanımız ve TOBB Başkanımızla yapılan toplantı sonrasında; Türk iş dünyası kuruluşları, sektörel dernekler ile Oda ve Borsalarımızın öncülüğünde deprem bölgesine kalıcı konutlar yapılması kararlaştırılmıştır.” dedi.

“YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILMIŞTIR”

Açıklamalarına devam eden Başkan Günay; “5174 sayılı Kanun ile kurulmuş Kamu Tüzel Kişiliğini haiz mesleki üst kuruluş konumundaki TOBB, bu felaket için katılımcıların imkânları ölçüsünde yıkılmış ve ağır hasarlı konutların yeniden yapımını sağlamak amacıyla, Türkiye genelinde TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsa ile bunların üyeleri ve arzu eden vatandaşlarımızın katılımıyla Türk İş Dünyası Kalıcı Deprem Konutları Yardım Kampanyası adı altında bir yardım kampanyası başlatılmıştır.” diye konuştu.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay açıklamasının sonunda “Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı bugünlerde, halkımızın da beklentileri doğrultusunda dramatik felaketten etkilenen vatandaşlarımızın kalıcı konut ihtiyaçları için her türlü yardım ve desteği sağlayacağımız inancıyla, bu kampanya tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın katılmaları çağrısında bulunuyorum. Elbirliği ile depremzede vatandaşlarımızı yuvalarına kavuşturalım. Gün birlik olma günü.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.