DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Canikli: Tekirdağspor için sms kampanyası başlatılacak

ABONE OL
6 Şubat 2018 22:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağspor’un yeni yönetimi olan Canikli ve ekibini ağırladı. Basın mensuplarına konuşan Tekirdağspor’un yeni başkanı Salih Canikli önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongrenin ardından Tekirdağspor’a başkan seçilen Salih Canikli ve yeni yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Canikli, Tekirdağspor için sms kampanyası başlatacaklarını söyledi.

TEKİRDAÄžSPOR İÇİN TÜM TÜRKİYE’YE YÖNELİK SMS KAMPANYASI

Tekirdağspor’un ziyaretinin amacının yeni yönetimi Ceylan ile tanıştırmak olduğunu aktaran Başkan Canikli, Tekirdağspor adına önemli açıklamalarda bulundu. Tekirdağspor için sms kampanyası başlatacaklarını dile getiren yeni başkan Canikli:  ”Biz Tekirdağspor olarak bir sms kampanyası başlatacağız. Adı can suyu ya da başka bir şey olabilir. Taraftarlarımıza yönelik daha doğrusu tüm Türkiye’ye yönelik bir kampanya. Örneğin taraftarlarımız bir sms atacak 5 TL karşılığında ve Tekirdağspor’a bir katkıda bulunmuş olacak. Zaten bizim hedefimiz 2 yılda kulübün borçlarını sıfıra indirmek. Bunun için de Tekirdağspor için her gün bir şey yapmak gerekiyor. Kimine sms kampanyası kimine yemek daveti kimine bağış. Bu şekilde gideceğiz” diye konuştu.

”CANİKLİ: TAKIMA İNANCIM TAM”

Basın mensuplarının: ”Tekirdağspor ligde kalacak mı?” sorusu üzerine Canikli: ”Ligde Allahın izniyle kalmayı düşünüyoruz. Hocalarımıza, futbolcularımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Bu takım genç bir takım. Koşan bir takım. Tabi ki bir takım futbolcularımız gitti ne yazık ki başka kulüplere ama şuan bizimle olan arkadaşlarımızın da en az gidenler kadar mücadele edeceğine inanıyorum. Ona inancım tam. Herhangi bir sıkıntı yok.
Tekirdağspor için sms kampanyası başlatılacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.