DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BÜYÜKŞEHİRDEN SARAY’A DEV YATIRIM

ABONE OL
19 Ocak 2023 14:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray İlçesi’nde büyük bir yatırımı daha vatandaşların hizmetine sunmak için kolları sıvadı.

Vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerine aynı anda cevap verebilecek tasarımları ile tüm yaş gruplarına hitap edecek alanların yer aldığı Saray Kent Park ve Sosyal Tesisin yapımı için yüklenici firma ile sözleşme imzalandı.

BAŞKAN ALBAYRAK: “SARAY İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIMIZ KENT PARK İLE VATANDAŞLARIMIZIN SOSYAL HAYATINA RENK KATACAĞIZ”

11 ilçede hayata geçirdikleri proje ve yatırımlarla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilediklerini dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sosyal hayatına dokunacak önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Bu anlamda Saray ilçemizde hayata geçireceğimiz Saray Kent Park ve Sosyal Tesis projemizin yapım çalışmalarını başlatıyoruz.  22.510.000 TL + KDV yatırım maliyeti ile Saray ilçesine kazandıracağımız sosyal tesis ile vatandaşlarımız; sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir tesise kavuşmuş olacak. Saray Kent Park ve Sosyal Tesis projemizin şimdiden tüm Saray halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Saray Kent Park ve Sosyal Tesis projesinde 800 m²’lik sosyal tesis planlanmış olup 550 m²’si Kapalı Düğün Salonu olmak üzere mutfak, wc’ler, gelin odası ve büfe de yer almaktadır. 48 araçlık otoparkın yanı sıra düğün salonunun ön tarafında da 1.200 m²’lik açık kır bahçesi de yapılacak.

Projenin diğer kısımlarında ise bisiklet yolları, yeşil alanlar, koşu ve yürüyüş yolları, temalı çocuk oyun alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, futbol sahası, açık hava spor aletleri, kamelya ve pergoleler, aydınlatma ile Kent donatı Elemanları yer alacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.