DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Büyükşehir’den ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi İle Daha Güvenli ve Kaliteli Hizmet

ABONE OL
16 Ağustos 2018 13:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, sahip olduğu bilginin gizliliği, bütünlüğü ve erişilebilirliğini garanti altına alan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi için çalışmalarına başladı.
Dünyaca kabul gören uluslararası bir standart olan ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında, personele yönelik olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, bilgilendirme eğitimi düzenlendi. Düzenlenen eğitim ile personele ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilgili temel bilgiler verildi.
Kurumsal yapıların vazgeçilmez bir unsuru haline gelen bilgi ve teknoloji kavramlarının üst düzey standartlarda yönetilmesini, verilmekte olan hizmetlerin sağlıklı, hızlı ve güvenilir biçimde sürdürülmesini, hata ihtimalinin azaltılmasını ve verilen hizmetin kalitesini arttırılmasını hedefleyen ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi çalışmalarına başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği eğitimler ile kurumdaki her birimde uygulanarak vatandaşlar için daha hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmeti hedefliyor. Bu amaçlar doğrultusunda, bilginin sadece veri tabanlarında, yazılı veya elektronik dosyalardan öte, hayatın içindeki pek çok alanda hatta akılda olduğunu savunan sistem ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kapıdaki görevliden en üst makama kadar vatandaşlara kaliteli hizmetin kapılarını açıyor.
Çağdaş, sürdürülebilir ve yenilikçi bir anlayışla hizmet verme ilkesine bağlı olarak, verilen hizmetin kalitesini sürekli artırmayı kendine hedef edinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hızlı ve kaliteli hizmet kavramlarının temelinde yer alan bilgi yönetimi ve bilgiye yapılan yatırımları, kurumsal yapının tüm aşamalarında hassasiyetle ele alınıyor. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi, bilgi birikiminin kullanılması, saklanması ve aktarılması aşamalarında dünya standartlarını baz alıyor.
Bu kapsamda kurum vizyonuna uygun projeler üreten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, hız, kapasite ve yönetilebilirlik açısından bölgesinde öncü teknolojileri kullanarak iş birliği yaptığı kurumlar ve diğer paydaşları açısından örnek teşkil ediyor. Öngörülebilir gelecek idealinin en önemli unsuru bilgi ve bilginin yönetilmesini sağlayan teknolojik altyapısı ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, katma değerli hizmetlerine kesintisiz olarak devam edecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.