DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Büyükşehir’den Bir Garip Açıklama!

ABONE OL
7 Ağustos 2018 15:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı kurumsal internet sitesindeki isilanlarikariyer.com adlı internet sitesinde yayınlanan iş ilanı gerçeği yansıtmadığına dair yapılan “Kamuoyu açıklaması” bir gün geçmeden yayından kaldırıldı.
İŞTE O KAMUOYU AÇIKLAMASI!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi adına 3 Ağustos 2018 tarihinde www.isilanlarikariyer.com adlı internet sitesinde yayınlanan iş ilanı gerçeği yansıtmamaktadır.
Söz konusu www.isilanlarikariyer.com adlı sitede 3 Ağustos 2018 tarihinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin amblemi kullanılarak `Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 8 Personel Alımı’ başlığı ile yayınlanan ve “İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan ile Tekirdağ Büyükşehir Başkanlığı’na yerleştirilmek üzere 8 kamu personeli alımı yapılacaktır. En az ilköğretim mezunları başvurabilir” ifadeleri kullanılan haber gerçeği yansıtmamaktadır.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin ne İŞKUR üzerinden ne de diğer kariyer merkezli internet siteleri üzerinden böyle bir iş ilanı olmadığı kamuoyuna duyurulur.
YEREL HABER SİTELERİNDENDE SİLİNİYOR!
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin dün (06/08/2018 11:16:05) yayınladığı haber sonrası yerel basındaki internet sitelerinede haber yayılmaya başladı. Ancak bugün bilinmeyen bir sebeple haberi yayınlayan siteler birer birer haberi kaldırmaya başladılar.
Editörlerimiz Tekirdağ Büyükşehir Belediye’sinin http://www.tekirdag.bel.tr/haber/22785 adresinde yayınlanan haberin silindiğini tespit ettiler. Ancak archive.is adlı internet sitesinde haberin yayınladığı tarihten sonra  arşiv görüntüsünün alındığını http://archive.fo/http://www.tekirdag.bel.tr/haber/22785 adresinden tespit ettiler.

SOSYAL MEDYA GÖNDERİSİ SİLİNDİ!
Editörlerimiz yaptığı araştırmada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait Facebook sayfasındaki paylaşılan gönderininde silindiğini farkettiler.
VATANDAŞ ELEŞTİRİYOR!
Editörlerimize ulaşan bir vatandaş yapılan kamuoyu açıklamasının silindiğini ve “yandaş partili vatandaşların alınacağı” iddiasında bulunarak “Bunlar AK Parti’yi eleştiriyorlar, ama kendileri daha şeffaf bile olamıyorlar” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.