DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BAŞKAN ERKİŞ YEREL ÜRETİCİNİN YANINDA

ABONE OL
1 Mart 2023 14:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, yerel üreticilere destek olma amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında yerel üreticiden alınan 220 kilogram ıspanağı ücretsiz olarak Saray halkına dağıttı.

SARAY BELEDİYESİ’NDEN YEREL ÜRETİCİYE DESTEK
Çayla Mahallesi’ndeki belediyeye ait seralarda organik tarıma devam eden Saray Belediyesi, yerel üreticiye de destek verdi. Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yerel üreticilerin seralarından alınan 220 kilogram ıspanak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş öncülüğündeki ekip tarafından Salı günü vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Yerel üreticinin her zaman yanında olduğunu belirten Başkan Özgen Erkiş, yerel üreticiyle dayanışmalarının devam edeceğini söyledi. Özellikle hayat pahalılığından yakınan vatandaşlar, böylesi bir projenin düşünülmesinin çok önemli olduğunu ifade etti. Saray Belediyesi’nin sosyal projeleriyle örnek olduğunu belirten vatandaşlar, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e teşekkür etti.
“HER ZAMAN YEREL ÜRETİCİMİZİN YANINDAYIZ”
Konuyla ilgili Saray Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Dayanışmanın daha da anlam kazandığı bugünlerde yerel üreticimizden aldığımız nefis ıspanakları halkımızla buluşturduk.  Her zaman yerel üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz.  Sofralardan bereket, damaklardan lezzet eksik olmasın”denildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.