DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

SARAY’DAN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

ABONE OL
6 Şubat 2023 17:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde hissedilen 7.7 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasına Saraylılar destek verdi.

SARAYLILAR DEPREMZEDELERE YARDIM ELİNİ UZATTI
Depremzedelere başta battaniye, kullanılmamış giysi, bot, hazır gıda, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı ve hijyen malzemeleri olmak üzere yardımlarını ulaştırmak isteyen vatandaşlar Saray Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne akın etti.

Depremzedelere yardım elini uzatmak isteyen vatandaşların yardım kampanyasına katılabileceğini belirten Saray Belediye Başkanlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Bu sabah meydana gelen depremden mağdur olan vatandaşlarımız için başlattığımız yardım kampanyası büyük bir hızla büyüyor. Sizler de ihtiyaç listesinde yer alan malzemeleri Atatürk Kültür Merkezi’ne ulaştırabilirsiniz. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı deprem bölgesine yardım elini uzatmaya çağırıyoruz” denildi.

İhtiyaç listesi: Battaniye, Bot, Mont, Atkı, Bere, Çorap, Termal içlik, Kazak, Kadın pedi, Islak mendil, El feneri, Pil, Uyku tulumu, Tüplü ısıtıcı, Çocuk bezi, Bebek maması, Yatak, Büyük minder
KÜÇÜK EFE CAN’IN NOTU DUYGULANDIRDI
Yardım kutularının arasından çıkan 7 yaşındaki Efe Can Coşkun’un bugünkü okul harçlığımı ‘depremzede arkadaşlarıma gönderiyorum notlu zarfı herkesi duygulandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.