DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

BASIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ ARIYOR

ABONE OL
2 Kasım 2022 12:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Tekirdağ Basın Ödülleri Yarışması’nın ikincisi için başvuruların başladığını duyurdu.

Yarışmanın detayları ile ilgili lansman gerçekleştirilirken il çapında birçok basın mensubunun katıldığı toplantıda yarışma koşulları, kategoriler ve ödüller ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

YALÇIN: “DERECEYE GİREN MESLEKTAŞLARIMIZA ÖDÜLLER VERİLECEK”

Gerçekleştirilen lansmanda Tekirdağ Basın Ödülleri Yarışması ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın; ‘’ Bu yıl ikincisini gerçekleştireceğimiz yarışmamızın başvuruları 1 Kasım itibarı ile başlamış bulunmakta. 6 Ocak günü son bulacak. Başvurular özel jüri üyelerimiz tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren meslektaşlarımıza ödüller verilecek.” dedi.

“AMACIMIZ MESLEKTAŞLARIMIZI BİRAZ OLSUN TEŞVİK ETMEK”

Yarışmanın detayları ile ilgili sözlerine devam eden Başkan Yalçın; “4 Ayrı kategoride gerçekleşecek yarışmaya, Tekirdağ’da görev yapan tüm meslektaşlarımızın başvurularını bekliyoruz. Bu yarışmayı düzenlemede ki amacımız meslektaşlarımızı biraz olsun teşvik etmek. Güzel bir yarışma bizleri bekliyor. Ben bu yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

HER KATEGORİDE İLK ÜÇE ÖDÜL VERİLECEK

1 Kasım 2022 – 6 Ocak 2023 tarihleri arasında başvuruların alınacağı yarışmada özel haber, video haber, haber fotoğrafı ve mizanpaj kategorilerine ayrı ayrı başvuru yapılabilecek.

Her kategoride birinciye  3.000 TL, ikinciye 2.000 TL, üçüncüye ise 1.000 TL olmak üzere teknoloji marketlerinde geçerli olacak olan hediye çeki verilecek.

BAŞVURULAR DERNEĞİN İNTERNET SİTESİNE YAPILACAK

Tekirdağ Basın Ödülleri yarışması başvuruları www.suleymanpasabasinmensuplaridernegi.com adresinden gerçekleştirilebilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.