DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ALBAYRAK İSYAN ETTİ! “YİNE SİYASETİ KARIŞTIRDILAR”

ABONE OL
22 Mart 2023 15:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz günlerde Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde gerçekleştirilen TOKİ İlk Evim kura çekimine davet edilmemesine tepki gösterdi.

“𝗬𝗘𝗥𝗘𝗟 𝗬𝗢̈𝗡𝗘𝗧𝗜̇𝗠𝗟𝗘𝗥𝗜̇ 𝗗𝗜𝗦̧𝗟𝗔𝗠𝗔𝗬𝗔 𝗖̧𝗔𝗟𝗜𝗦̧𝗔𝗡 𝗔𝗡𝗟𝗔𝗬𝗜𝗦̧𝗜 𝗗𝗢𝗚̆𝗥𝗨 𝗕𝗨𝗟𝗠𝗨𝗬𝗢𝗥, 𝗛𝗜̇𝗭𝗠𝗘𝗧𝗜̇𝗡 𝗦𝗜̇𝗬𝗔𝗦𝗘𝗧𝗜̇ 𝗢𝗟𝗠𝗔𝗭 𝗗𝗜̇𝗬𝗘𝗥𝗘𝗞 𝗧𝗨̈𝗠 𝗛𝗘𝗠𝗦̧𝗘𝗛𝗥𝗜̇𝗟𝗘𝗥𝗜̇𝗠𝗜̇𝗭𝗜̇ 𝗞𝗨𝗖𝗔𝗞𝗟𝗜𝗬𝗢𝗥𝗨𝗭 “

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li belediyelerin partizanca bir anlayışla dışlanmaya çalışıldığını belirten Kadir Albayrak;  “Son yıllarda kamu hizmet süreçlerinde CHP’li yerel yönetimlerin dışlanmaya çalışıldığını; yerel demokrasinin ve halkın iradesinin yok sayıldığını üzülerek takip ediyoruz. Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana başta merkezî yönetim olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla yasalarla çerçevesinde uyum ve iş birliği içerisinde çalıştığımız halde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile CHP’li belediyeler partizanca bir anlayışla dışlanmaya çalışılmaktadır.” dedi.

“TEKİRDAĞ HALKININ DEMOKRATİK İRADESİ YOK SAYILIYOR”

Tekirdağ’a gelen merkezi yönetim üyelerinin ziyaretlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kasıtlı bir şekilde devre dışı bırakıldığını belirten Albayrak; “Bakanlarımızın ilimize gerçekleştirdikleri ziyaretlerin yanı sıra merkezî yönetim ile yerel yönetimlerin iş birliğini gerektiren konularda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin kasıtlı bir şekilde hizmet süreçlerinin dışında bırakılmak istendiği, daha da kötüsü yok sayıldığı kamuoyu tarafından bilinmektedir. Kamu hizmetinin gerektirdiği sağduyudan uzak, partizanca uygulamanın son örneği ne yazık ki Tekirdağ’da yaşandı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında Süleymanpaşa, Saray, Muratlı, Hayrabolu ve Çorlu ilçeleri için Süleymanpaşa ilçemizde gerçekleştirilen kura çekim törenlerine iktidar partisinden seçilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel davet edilmiş; ancak Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve kentimizde vatandaşlarımızın iradesiyle seçilmiş diğer CHP’li belediye başkanları davet edilmemiştir. Vatandaşlarımıza yönelik konut hizmeti üzerinden oy devşirilmeye çalışılmasını ve kura çekiliş töreninin siyasal propaganda için araç haline getirilmesini doğru bulmuyoruz.” diye konuştu.

“CHP’Lİ BELEDİYELER OLARAK TEKİRDAĞ HALKINA EN İYİ HİZMETLERİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılmaya çalışılan engellemelere rağmen CHP’li belediyeler olarak en iyi belediyecilik hizmetini vermeye çalıştıklarını söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Bizler, yerel yönetimleri dışlayan bu politikalar karşısında nüfusu 1 milyon 200 bine yaklaşan Tekirdağ halkını kucaklamaya devam edeceğimizi bir kez daha ilan ediyoruz. Siyasal propagandaya konu edilen TOKİ konutları, sahiplerine teslim edildiğinde her bir konutun aileler için güvenli, huzurlu ve mutlu birer yuva haline gelmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve CHP’li diğer belediyeler olarak her alanda en iyi belediyecilik hizmetlerini vermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.