DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ajans Tekirdağ Gazetesi yayın hayatına başladı

ABONE OL
14 Kasım 2017 16:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ajans Tekirdağ İnternet’ten sonra basılı olarakta yayın hayatına başladı

Tekirdağ da uzun yıllardır çeşitli kurumlarda (DHA Muhabirliği) gazetecilik yapan Ruhan Yalçın ve Sabah Gazetesi ve TRT Televizyonu Muhabirliği yapan Abdullah Yalçın ilk olarak www.ajanstekirdag.com internet siteleri ile haber yayıncılığına başlayan Ajanstekirdağ aynı isim ile kurduğu gazete ile basılı olarakta okuyucuları ile buluşacak olan Ajans Tekirdağ’ın ilk baskısı’da Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılı olan 13 Kasım 2017’de yayınladıkları ilk sayısıyla yayın hayatına başlamış oldu.  Kendilerine Süleymanpaşa haber olarak yayın hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ajans Tekirdağ Gazetesi

Yıllardır başarılı bir şekilde gazetecilik hayatını sürdüren ve Ajans Tekirdağ isimli yeni gazetenin imtiyaz sahipliği görevini üstlenen Abdullah Yalçın;” Yıllardır başarılı bir şekilde yürüttüğümüz, Tekirdağ’ın ilk haber sitesi olma özelliği taşıyan AjansTekirdag.com adresini bir tık daha ileri taşıyarak gazetesini çıkarma kararı aldık. Siz okuyucularımızdan aldığımız güç ile ilk sayımızla yine siz okuyucularımızın karşısına çıkma gururunu yaşıyoruz.  Gazetemizin uzun soluklu olmasını diliyor, ilk sayımızın Tekirdağ’a ve bizlere hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İyi günlerde iyi haberlerle okumanız dileğiyle’’ diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.