DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

“Açık Kapı Projesi” Tekirdağ’da Hizmet Vermeye Başladı

ABONE OL
16 Şubat 2018 16:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL
İçişleri Bakanlığı’nın vatandaş odaklı hizmetlerinden olan “Açık Kapı Projesi” ilimizde uygulanmaya başlandı.
Vali Mehmet Ceylan, büronun açılışında yaptığı konuşmada, ”İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan bu projenin bugün itibariyle Tekirdağ’da uygulanmaya başlandı. Burada asıl amacımız vatandaşımızın hizmet kalitesini ve hizmet sunumundaki hızını arttırmaya yönelik. Burası vatandaşların farklı farklı kurumlar gezmeden problemlerini doğrudan anlatacakları bir birimdir.” Diye konuştu.
Sorunların burada hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını anlatan Ceylan, “Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini gerek internet ve mobil ortamıyla gerekse de bizzat buraya gelerek bildirebilecekler. Eğitimli çalışanlar burada vatandaşlarımızın sorunları dinleyecek ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü SMS yoluyla da kendilerine bildirilecek. Valiliğe bağlı her kurumun bir açık kapı sorumlusu var. Bu çalışmalar da Valiliğimiz ve proje sorumluları tarafından takip edilecek” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Vali Ceylan, “Açık Kapı” bürosunu dolaşarak çalışanlara kolaylıklar diledi.
Açılışa, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.