DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Söz vermek…

ABONE OL
23 Ağustos 2017 00:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ rakı fabrikasının kapanması ile ilgili gazeteciler ile bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi. Gerçekleşen basın toplantısında konu yine Tekirdağspor’a geldi Tekirdağ Spor Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Erdoğan ; Şimdi siz kapanmış bir fabrikadan bahsettiniz. Basın mensuplarını toplamışsınız 1967’de üretime başlayan bir fabrikadan bahsediyorsunuz, Tekirdağsporda 1967‘de kuruldu. 50 yıldan beri emeği olan herkese teşekkür ettiniz. Tekirdağspor’da 1967’de kuruldu ve hayata olan olmayan yaklaşık 10 bin tane seyircisi olan ( siz söylediniz ) kaybolmuş bir değerin arkasından önemseyip peşinden takipçisi oluyorsunuz da koskoca büyükşehir’in 1 milyon nüfusu temsil eden bir ilin takımı bugün itibaren kapanacak. Ulusal basında şu an Tekirdağspor konuşuluyor bir semt takımından bahsetmiyoruz küçük bir ilçesi bile şu an devam ederken lige Tekirdağspor kapanma tehlikesi altında şimdi siz bu değeri kaybetmeyi göze alıyorsunuz ama 2004 yılında özeleşmiş şu anda sadece taşınan bir fabrika için en az 30-40 tane basın mensubunu topluyorsunuz ve Tekirdağspor’u yok sayıyorsunuz. Bugün Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi şirketleri tarafından 500bin türk lirası bir yardım gelirse Tekirdağ spor kurtulursa sizde vermiş olduğunuz sözleri tutmuş olursunuz otobüs üstünde Tekirdağspor’u bir üst lige çıkartıcaz futbol sahası yapıcaz diye söz verdiniz vatandaş bunu sizden bekliyor. Şu an biz iki ay oldu teknik ekip ve oyuncu kadrosu karnını doyurarak idman yapıyor ve ikinci lig takımı Kırklarelispor‘la açılış maçına toplama formalarla maç yaparak yenilmeden  2-2 berabere kaldık herkesin tek ümidi var 6 ay top oynayamayacaklar bunun vebalı sizin üstünüzde.

Kadir Albayrak ” Şuan gündemimde Tekirdağspor YOK ” 

Benim şuan Tekirdağspor’a yardım etme şansım yok. Şuan konusu açıldı diye konuştum şuan benim gündemimde Tekirdağspor yok. şeklinde ifadelerde bulundu.
Taşınan rakı fabrikası ile ilgili basın toplatısı yapan Kadir Abinin sözleri gündeme damga vurdu. Sosyal medya üzerinden hızla yayılan bu olay büyük tepkilere neden oldu ve kadir albayrak’ın verdiği sözleri araştırdık işte o sözler ;
1-) 50. Yıl yemeğinde Tekirdağspor’a Sosyal Tesis sözü ” LİNK ” ve tutulmadı.
2-) Festival kortejinde Tekirdağspor’a Sahip çıkıcam dedi ve  ” LİNK ” ve sahip çıkmadı.
3-) Tekirdağspor’u 2 lig yolunda hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız ” LİNK ” ve yalnız bıraktı.
4-) Tekirdağspor’un her zaman arkasında duracağız ” LİNK ” ve durmadı.
Konuşmuş olduğumuz bazı yöneticilerin Kadir Albayrak’ın sürekli Tekirdağspor’un gelir elde edebileceği yerler vereceğinin sözünü vermesi ve bu yerlerin verilmemesi şampiyonluk zamanı gösteriş olsun diye otobüs üstüne çıkan belediye başkanları verdikleri sözleri coşkuyla unutmalarından bahsederken, Sosyal Medyada bazı vatandaşlarca ” Söz vermek hiç bir şeye benzemez, söz veriyorsun birde tutmuyorsun bu Tekirdağ’ın Kadir abisine yakışır mı?  ” şeklinde ifadeler yer buldu.
Aslında Tekirdağ Spor’u sadece Kadir Albayrak yalnız bırakmadı, Tekirdağ Akparti Milletvekili Mustafa Yel’inde iki kişi ile görüştüğünü bunlardan birinin Eren Tekstil olduğunu ve İkiteli OSB’den bir firmanın’da destek olacağının sözünü verdiğini bunların birinin 350 bin TL ve diğer bir firmanın’da 500 bin Türk lirası yardım yapacağının sözünü veren Mustafa YEL’de sözünde durmadı. Sohbetimize devam etiğimiz yönetici aynı zamanda Tekirdağ Valisi Mehmet CEYLAN’a gittiklerini ve Tekirdağ valisinin sadece manevi destek verebileceğini dile getiren yönetici bizi 50 yılımızda sadece bunlarda yalnız bırakmadı Tekirdağ Akparti İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in size tek kuruş bile vermeyiz dediğini dile getirdi.
Tekirdağspor eski yönetiminden konuştuğumuz ismini vermek istemeyen bir yönetici Kadir Abiye alev püskürdü ;
Tekirdağspor’un En Büyük Sorunu
Tekirdağspor’un en büyük sorunu kulüp gibi değil şirket gibi yönetilmesi lazım ama Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir abiyi bir türlü çözemedik gitti 68 yaşında yaşlandı mı? bunadı mı? anlamıyoruz sürekli bir yerlerde sözler veriyor ama bir türlü verdiği sözlerin arkasında bir türlü durmuyor. Sürekli bir yerlerde ben kadir abiniz olarak tüketici kredisine başvuracağım, yok 50 bin Türk lirası vereceğim, yok 100 bin Türk lirası vereceğim şeklinde konuşuyor biz onun parasını istediğimiz falan yok Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağspor’a sahip çıkmasını istiyoruz her seferinde bunları dile getiriyoruz ama kadir abimiz her zaman olduğu gibi bizlere kapı kapatıyor. Yeri geldiği zaman herkes Kadir abi ile kötü olmayın diyorlar ama bizim kendisi ile hiç bir sorunumuz yok ama yaralı parmağa işediğini’de görmedik. Buradaki en büyük sorun Kadir abinin Tekirdağspor’a bir türlü destek olmamasıdır. Biz ondan sportif  A.Ş. kurmasını istemiyoruz bırakın her şeyi geçen sene Tekirdağsporlu futbolcular antrenman yaparken TESKİ geldi suyumuzu kesti oranın Tekirdağ Spor tesisi olduğunuda biliyorlardı bumudur abilik insan gerçekten üzülüyorum. Yeri geldimi ben Tekirdağ’ın abisiyim diyor ama bir türlü destek olmuyor hadi diyelim ki Büyükşehir olarak  Tekirdağ Spor’a destek olamıyorsunuz 147 Trilyon’a Büyükşehir Binasının yapımını alan Cumhuriyet Halk Partisi Eski PM üyesi Dursun Bulut’a Tekirdağ Spor’a destek olması için neden konuşmuyor merak etmeyin seçim kapıda Tekirdağ Spor’u oy deposu olarak gören başkanlar tek tek bizlere gelecek o zaman bizlerde onlara göstereceğiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.