DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor Bomba Gibi Geliyor!

ABONE OL
3 Ağustos 2017 11:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağspor yeni başkan, yeni futbolcu kadrosu ile yeni sezona bomba gibi geliyor!
Geçtiğimiz sezon ligde tutunma mücadelesi veren Tekirdağspor yeni sezona bomba gibi giriyor. Volkan Nallar ve yönetiminin istifası ile 9 Haziran’da yapılan Tekirdağspor Kulübünün olağanüstü kongresi yapılmış ve aday olarak katılan Zeki Sezer başkanlığındaki yönetim kurulu listesi oy çokluğu ile kabul edilmişti.
YENİ BAŞKAN HERKESİN TAKDİRİNİ TOPLADI!
Kurmuş olduğu yönetim kadrosu işe devir aldığı Tekirdağspor için planlı, disiplinli ve şeffaf bir şekilde yönetmesi herkesin takdirini toplamaya devam ediyor.
YAPILAN TRANSFERLER SES GETİRDİ!
Zeki Sezer ve yönetim kurulu’nun Tekirdağspor transfer komitesi, Teknik Direktör Ali Nail Durmuş’un önerdiği liste ile Furkan Aydın, Aykut Çoban, Lokman Akyıldız, Berkan Tanrınıan, Oğuzhan Demir, Kaleci Mert Eren, Yusuf Atay, Uğurcan Arslantürk, Taha Bartu Bulut, Ahmet Orhan, Tolunay Demirci, Ceyhun Kalıntaş ve Ünal Avcı’yı sarı siyahlı formayı giymesi için anlaşması Tekirdağspor taraftarlarından olumlu tepkiler almaya devam ediyor.
MEYVE VEREN AÄžAÇ TAŞLANIR!
Takım yönetiminin ve futbolcularının değişmesi ile bazı art niyetli şahısların yönetim kurulunda görevli kişilerin istifa etmesini fırsat bilerek sahte sosyal medya hesapları açarak Tekirdağspor’u karalayıcı paylaşımlarda bulunması, Tekirdağspor Başkanı Zeki Sezer’i çileden çıkartmıştı. Başkan Sezer sosyal medya hesabında; “SAYFAMDAKİ EKLI VEYA EKLI OLMAYAN TÜM KISILERE; ARTIK BURADAN HIC BIR ŞEKİLDE ŞAHSIM VE TEKIRDAGSPOR ICIN OLUMSUZ YAZILAN YAZILARA DOÄžRU OLMADIÄžINI BILDIGIM HALDE CEVAP YAZMAYACAÄžIM.BEN GEREKLI CEVABI KULÜBÜMÜZÜN BAŞKAN YARDIMCILARINDAN VE BASIN SÖZCÜSÜ Özkan Sobacıoğlu aracılığıyla yapacağım.Tum kamuoyuna duyurulur.” şeklinde bir paylaşım yapmıştı.
HAZIRLIK MAÇLARINDA Kİ PERFORMANS GÖZ DOLDURUYOR!
Tekirdağspor’un 1 Ağustos’ta yapmış olduğu Tekirdağspor-Pazarspor hazırlık maçında Berk ve Tarkan’ın attığı goller ile 2-1 kazanması, önümüzdeki sezonda Tekirdağspor’un 50. yılında gerek yönetim kadrosu gerekse futbolcu kadrosu ile bomba gibi geliyor şeklinde yorumlanıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.