DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Belediye Başkan Adayından 20 Milyon TL’lik Gol

ABONE OL
12 Nisan 2017 22:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

30 Mart seçimlerinde Tekirdağ halkı tarafından güvenilir bir iş adamı olarak tanınan ve bindiği otomobiller ile adından söz ettiren bir Siyasi Partiden Süleymanpaşa Belediye Başkan Adayı  işyeri ve evini boşaltarak  kaçtığı iddiaları Tekirdağ gündeminde sansasyonel etki yarattı.
İddialara Göre “20 Milyon Türk Lirası” piyasayı dolandırdı.

Edindiğimiz iddialara göre çalıştığı arkadaşlarına ” Ben kanser hastasıyım, İsviçre’de bulunan bir hastaneye tedavi olmaya gidicem ” şeklinde ifadelerde bulunurken 08 Nisan Cumartesi günü Eşi ve kendisinin sosyal medya hesaplarını kapatarak, evini ve iş yerini boşaltarak  yunanistana kaçtığı iddiaları Tekirdağ gündeminde sansasyonel etki yarattı. Piyasaya toplam ” 20 Milyon Türk Lirası ” kadar bir para dolandırdığı iddia edilen eski belediye başkan adayı sahte evrak düzenleyerek FETÖ mensuplarını tahliye ettirmeye çalışmak, köylünün parasını zimmetine geçirerek eşiyle yurt dışına kaçtığı iddia edildi. Fetö davalarına bakmak için sanıkların ailelerinden yüksek miktarda para alarak onları cezaevinden çıkarabileceğini vaad ederek yüksek miktarda para topladı. Ayrıca çok sayıda köylünün kamulaştırma bedellerini vekalet ile bankadan çekerek köylüleri oyaladığı iddia edildi.
“Her Uncudan Un Alınmaz.”
Gerçekleşen olayla ilgili bazı vatandaşlar tarafından ” Bu iddialar çok ama çok büyük 20 Trilyonluk Vurgun. Demek ki neymiş; Her Uncudan Un Alınmaz. ” şeklinde yaşanan iddiaları dile getirdi.
Süleymanpaşa Haber olarak amacımız doğru ve ilkeli habercilik kurallarına sadık kalarak 2014 yılında yerel seçimlerinde Süleymanpaşa Belediye başkan adayı olan kişinin hakkında çıkan iddialar kesinleşmediği için adını veremiyor, ancak kamuoyunu aydınlatmak adına konunun takipçisi olacağımızı duyuruyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.