DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Saray Belediye Meclisinde Sigara İçtiler

ABONE OL
14 Şubat 2017 22:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

VATANDAŞA CEZA ÇOK KENDİLERİ OLUNCA SIKINTI YOK, CEZA YOK

Saray / Tekirdağ’da Büyük işletmelere kesilmediği iddia edilen ama esnafa ve küçük işletmelere kesilen kapalı alanda sigara içme cezasına tepkiler sürüyor.
Son olarak geçtiğimiz hafta bir çay ocağına kesilen para cezası adaletli davranılmadığı şeklinde yorumlanırken, neden büyük işletmelere de kapalı alanda sigara içme cezası uygulanmadığı merak ediliyor.

Saray Belediyesinde Sigara İçiyorlar Diye Dilekçe Verilmişti

Bununla birlikte geçtiğimiz Kasım ayında bir vatandaş Saray Belediyesi binası içinde sigara içildiği için dilekçe vermiş bu durumdan şikayetçi olunmuştu.
Belediye yetkililerinin içeride sigara içen personele ve yasağın uygulanmasını incelemekle sorumlu olan kişilere cezai işlem uygulayıp uygulamadığı merak edilirken, yalnız ufak işletmelere ceza kesmesi anlaşılamıyor.

Saray Belediye Meclisinde Sigara İçtiler

Saray Belediye Başkanı CHP’li Nazmi Çoban Saray Belediye Meclisinde sigara içerken fotoğrafları yayınladı. Vatandaş Belediye Başkanına da ceza kesilmesini istedi. Vatandaşlar çifte standart uygulanmasından artık bıktıklarını belirterek, “Ya bu şekilde cezalar belediye başkanı da dahil her insana kesilsin veya bu cezalar kimseye uygulanmasın” diyerek ceza uygulamasında hakkaniyet istedi. – Saray Haber
Saray belediye meclisinde sigara içtiler haberinde vatandaşlar “VATANDAŞA CEZA ÇOK KENDİLERİ OLUNCA SIKINTI YOK, CEZA YOK” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.