DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Çevreye Duyarlı Belediye: Hayrabolu Belediyesi

ABONE OL
5 Şubat 2017 18:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğayı Projelere Heba Etmeyen Belediyecilik Örneği

Çoğumuz internette, sosyal medyada ve yabancı sitelerde görmüşüktür bir yerdeki ağaçları ağaçlara zarar vermeden sökülüp başka bir yere nakledildiği videoları ve içimizden mutlaka geçmiştir keşke bizimde yöneticilerimiz bir proje veya çalışma yaparken bu videolardaki gibi “Doğayı Projelere Heba Etmeden” ağaçları kesmeden proje ve çalışmalarını yapsalar ne güzel olur diye. İşte böyle doğaya saygılı belediyecilik örneği gösteren Fehmi Altayoğlu başkanlığındaki Hayrabolu Belediyesi olup kendilerine doğaya saygılı projelerinde başarılar dileriz.

Fehmi Altayoğlu: Çevreye olan saygımız artarak devam edecektir.

Fehmi Altayoğlu’nun “Çevreye olan saygımız artarak devam edecektir.” Notu ile kişisel Facebook hesabından paylaştığı bildiride. “Kapalı Pazar Yeri ve Açık Kapalı Düğün Salonu projesi inşaatı başlayacağından dolayı, Halk Eğitim Merkezi karşısında bulunan ağaçları, ağaç sökme makinesiyle sökülüp ilçe stadyumumuzun yan tarafına dikimi gerçekleştiriliyor. Ağaçlarımıza zarar vermeden yerlerini değiştirmiş olacağız. Çevreye olan saygımız artarak devam edecektir.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.