DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İbadet Etmek İçin Camiiye Giden Vatandaş Geri Döndü

ABONE OL
4 Mart 2017 12:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan’da yapılacak anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da Valilik önünde gerçekleşecek olan miting için  güvenlik önemleri hat safhaya çıkarıldı. Bu kapsamda miting alanı çevresinde bulunan Otobüs durakları ve çöp kutuları yerlerinden söküldü ayrıca alana bariyerler ile çevrildi ve güvenlik kontrol noktaları oluşturuldu.
Camii’ye ibadet etmek ve tuvalet ihtiyacını görmek isteyen vatandaş  geri döndü
Miting güvenliği nedeniyle valilik önü ve çevresi Orta Camii kapatıldı, çarşı esnafı ve vatandaşlarca camiinin kapatılmasına büyük tepki gösterdi bazı vatandaşlarca ” Hiçbir camimiz ibadete kapalı tutulmaz. İbadet etmek için gittiğimiz camii nasıl olurda kapanıyor bu insanlar ibadetini etmek için geliyor ve camii kapalı böyle saçmalık olur mu ” şeklinde olurken, bazı vatandaşlarda ” Tuvalet ihtiyacımızı gidermek için camiinin içinde bulunan tuvaletleri kullanıyoruz, şimdi biz nereye sıçacağız ” şeklinde miting güvenliğine tepki gösterdi.
Vatandaşların verdikleri tepkiler  fenomen olan videoyu akıllara getirdi. İşte o video ;
 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.