DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tekirdağspor’da Kan Değişimi: Tekirdağspor’un Yeni Teknik Direktörü Kim?

ABONE OL
6 Mart 2017 23:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEKİRDAÄžSPOR’DA İSTİFA SESLERİ SONRASI YOL AYRIMI

Tekirdağspor bu sezon dikiş tutmuyor. Kulüpte sezona Erdal Alpaslan ile başlamıştı akabinde Tekirdağspor maddi sorunlardan dolayı Erdal Alpaslan istifa etmişti ve teknik direktör olarak yerine Erhan Arslan getirilmişti.
Ligde zor günler geçiren, bir türlü istenilen performansı gösteremeyip 1 maç alıp, 3 maç kaybedip veya berabere kalan Tekirdağspor’da bardağı taşıran son damla bu hafta 24 Erzincanspor maçı sonrası geldi. Maçta 24 Erzincanspor’a 2-1’lik skorla mağlup olan Tekirdağpsor’da taraftarlar tarafından Teknik Direktör Erhan Arslan’a tribünlerden istifa sesleri yükseldi. Maçtan sonra Tekirdağspor yönetimi ve Teknik Direktör Erhan Arslan arasında yapılan toplantının ardından karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdılar.
Tekirdağspor’dan konuyla ilgili yapılan açıklama; ”Şehrimizin yetiştirdiği değerli hocamız Erhan Arslan ile konuşarak , takımın önünü açmak ve kan değişimi sağlamak amacı ile karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine yeni kariyerinde başarılar diler , her zaman bizdeki yerinin ayrı olduğunu tüm kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. ” denildi.
Erhan Arslan Tarafından yapılan açıklama; ”15.12.2016 gününden bu güne çalıştığım memleketimin takımında bitmez tükenmez sorunlarla mücadele ettik. Özveri bir yere kadar deyip bugün itibariyle ekip olarak Tekirdağspor ile vedalaştık. Bu olumsuzluklara rağmen krizi yönettik tünelin sonunu göremediğimiz için müsaade istedik. Bundan sonraki maçlarında başarılar dileyerek ayrıldık.” dedi.

Tekirdağspor’un Yeni Hocası Belli Oldu

Tekirdağspor ayrılık sonrası yeni hoca arayışlarını kısa sürede tamamladı.

Tekirdağspor’a Yeni Kan

Tekirdağspor bu sezonu daha önce Derincespor, Kozlu Belediyespor ve Kocaelispor’da teknik sorumluluk görevlerini üstlenen Murat Şahin ile tamamlama kararı aldığını bildirdi.
Yarın Tekirdağ Spor Kulübü yönetim kurulunun toplanıp anlaştığı yeni teknik direktör Murat Şahin ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Yeni teknik direktörün işi zor; Önünde 10 Mart Cuma günü gerçekleşecek grubun iddialı takımlarından Gölcük deplasmanına çıkacak olan Tekirdağspor’un düşme potası dışında kalması için kalan 9 maçtan en az 10 puan çıkarması gerek bu gerçeklerle yüzleşecek olan yeni teknik direktör Murat Şahin’in işi gerçekten zor.
suleymanpasahaber.com olarak Tekirdağspor’un yeni teknik direktörü Murat Şahin’e ve Tekirdağspor’umuza başarılar diliyoruz. – Tekirdağspor Haberleri, Tekirdağspor’un yeni teknik direktörü kim?

Murat Şahin’in Tekirdağspor’a Teknik Direktör olacak olmasıyla ilgili  “Özgür Kocaeli” haber sitesinde yer alan haberi sizinle paylaşıyoruz.

Kocaelispor’un grubunda yer alan Tekirdağspor’da son haftalardaki kötü sonuçların ardından kan değişimine gidildi.
Erhan Arslan ile yollarını ayıran Trakya temsilcisi takımın başına İzmitli Murat Şahin’i getirdi. Kocaelispor’da futbol oynayan, yardımcı antrenörlük yapan Şahin, iki yılı aşkın süredir Derincespor teknik ekibinde yer alıyordu.
Murat Şahin ilk teknik direktörlük deneyimini 2014’te BAL ekibi Kozlu Belediyespor’da yapmıştı. Profesyonel ligdeki ilk takımı da Tekirdağspor oldu. Şahin’in yardımcılığını da yine İzmit’ten Ali Mumcu yapacak. Mumcu en son Gölcükspor teknik ekibinde görevliydi. İzmitli teknik adamlar görevlerine Gölcükspor maçıyla başlayacaklar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.