DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

HAFTANIN SPOR PANORAMASI

ABONE OL
19 Aralık 2022 16:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergenede farklı lig kategorilerinde bulunan futbol takımları hafta sonu oynamış olduğu müsabakalarda birbirinden güçlü rakiplerle maç yaptı. Oynanan müsabakalarda futbol takımları Ergene ilçesini en iyi şekilde temsil etti.

10 Kişi Oynadılar Penaltıdan Yararlanamadılar

Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor hafta sonu İstanbul deplasmanda karşı karşıya geldiği Bulvarspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın 14.cü dakikasında kırmızı kart gören savunma oyuncusu nedeniyle Ergene Velimeşespor müsabakanın 80 dakikasını 10 kişi tamamladı. Mavi beyazlılar ayrıca mücadelede birde penaltı atışından yararlanamadı.

Ergene Pınarspor 3 Puanı 3 Golle Aldı

Tekirdağ Süper Amatör Liginde de Ergene’yi temsil eden tek takım olan Ergene Pınar Spor Tekirdağ deplasmanında karşılaştığı Kumbağ Spor müsabakasından 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ergene ilçesini Tekirdağ Süper Amatör liginde başarıyla temsil eden Ergene Pınar Spor gelecek hafta kendi sahasında 100.Yıl Spor takımını konuk edecek.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcilerinden Ergenegücü Ulaşspor deplasmanda Tekirdağ S.Paşa Altınova Spor takımını 3-1 mağlup ederken grupta bulunan bir diğer Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor’da kendi sahasında konuk ettiği Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımına 2-0 mağlup oldu.

Şampiyonluk Yarışı Son Haftaya Taşındı

Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda ligin bitimine son bir hafta kala grupta şampiyonluk yarışında bulunan Çorlu temsilcisi olan Çorlu Spor ile Ergene temsilcisi olan Ergene Misinli Spor karşı karşıya geldi. Ligde 1 puan ile önde olan Çorlu Spor kendi sahasında konuk ettiği Ergene Misinli Spor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftaya taşınan şampiyonluk yarışında ligin son haftasında Çorlu Spor Sağlık Spor ile karşı karşıya gelecekken Misinli Spor’da Vakıflar Güven Spor ile maç yapacak. Gruptaki diğer maçlarda Ergene Gençlerbirliği Spor Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübünü 1-0, Vakıflar Güven Spor Esen Spor’u 3-2, Sağlık Spor’da Ergene Belediye Spor’u 2-0 mağlup etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.