DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ERGENE BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ TURNUVA SONA ERDİ

ABONE OL
20 Aralık 2022 15:49
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Ergene Kaymakamlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Firmalar Arası Voleybol turnuvası sona erdi.

Ergene Belediyesinin ev sahipliği yaptığı ve Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonunda oynanan Ergene Kaymakamlığı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Firmalar Arası Voleybol turnuvası müsabakaları sona erdi. Turnuvada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kasar Dual Tekstil, CCC Gıda Ülker, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ergene Belediyesi, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Deri OSB ve İlçe Jandarma Komutanlığı Voleybol takımları yer aldı.

A ve B grupları olmak üzere iki gruba ayılan turnuvada şampiyon İlçe Sağlık Müdürlüğü Voleybol takımını 3-1 yenen Kasar Dual Tekstil Firması Voleybol takımı oldu. Turnuva sonunda gerçekleşen ödül töreninde şampiyon olan takıma kupa ve madalyalarını Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı verirken, turnuvada ikinci olan İlçe Sağlık Müdürlüğü Voleybol takımına da kupa ve madalyalarını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i temsilen Ergene Belediye Başkan Vekili Ali Cengiz Yürük takdim etti.

Turnuvada üçüncü İlçe Jandarma Komutanlığı Voleybol Takımı olurken dördüncü ise İlçe Tapu Müdürlüğü Voleybol takımı oldu. Turnuvanın en disiplinli ve en centilmen takımları ise Ergene Belediyesi Voleybol Takımı ile Dersi OSB Voleybol takımları seçildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.