DOLAR 14,1029 0.07%
EURO 15,6876 -0.33%
ALTIN 875,170,35
BITCOIN 614953-2,57%
Tekirdağ

PARÇALI BULUTLU

19:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

DETAYLAR

a

Kasırgalar

15 Ekim 20211s 37dk Yönetmen Lee Isaac Chung Senarist Mark L. Smith Oyuncular: Daisy Edgar-Jones,Glen Powell,Anthony Ramos Orijinal adı Twisters Tür:

Kasırgalar, deneysel bir hava durumu uyarı sistemini test etme girişiminde hayatlarını riske atan bir çift fırtına takipçisini konu ediyor. Üniversite yıllarında yaşadığı yıkıcı bir kasırganın etkisinden uzun süre kurtulamayan Kate Cooper, şimdi New York'ta güvenli bir şekilde ekranlarda fırtına modellerini incelemektedir. Ancak arkadaşı Javi tarafından çığır açan bir takip sistemini test etme amacıyla açık alanlara geri götürülür. Bu sırada Kate'in yolu ekibiyle birlikte fırtına kovalama maceralarını yayınlayan sosyal medya yıldızı Tyler Owens'la kesişir. Fırtına mevsimi yoğunlaştıkça Kate, Tyler ve rakip ekipler, kendilerini Oklahoma'nın merkezinde birleşen çok sayıda fırtınanın tam ortası, bir hayatta kalma savaşının içerisinde bulur.

POPÜLER FRAGMANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.